Tratament

KERATINA / BOTOX

1 zi (6 h ) - toate materialele de lucru sunt asigurate
10 % discount la produsele profesionale Honma Tokyo
Tratamentele cu keratina si botox reprezinta o procedura revoluţionara pentru obţinerea unui par drept, stralucitor si matasos. Compania Honma Tokyo a intrat pe piaţa produselor cosmetice pentru par în anul 2008, destul de recent, dar s-a extins destul de repede în toţi aceşti ani. Honma Tokyo s-a axat pe calitatea produselor si nevoile consumatorului, astfel a venit în întampinarea acestuia cu o varietate de produse care ar putea raspunde cerintelor oricarui client. Efectuate dupa tehnologia japoneza, solutiile Honma Tokyo nu contin formalina, formaldehida sau derivati ale acestora, Honma Tokyo foloseste conservantul phenoxyethanol care nu dauneaza în nici un fel sanatatii si se elimina în mod natural din organism. Avantajul semnificativ al tratamentelor cu keratina si botox Honma Tokyo consta în timpul scurt de acţionare a produsului, parul poate fi spalat dupa doar 20 de minute. Tratamentele cu keratina sau botox se vor mentine pe o perioada de 3-6 luni doar daca utilizati sampoanele speciale de intretinere de la Honma Tokyo.
  • 300 LEI

Montare

EXTENSII TAPE-ON 

1 zi (6 h ) - toate materialele de lucru sunt asigurate
10% discount la produsele Belher
Vrei sa le oferi clientelor tale o gama larga de servicii ?Iti aratam toate secretele extensiilor cu banda .
Extensiile pe bandă adezivă reprezinta fara orice dubiu cel mai bun si cel mai rapid sistem de extensii din par, testat si utilizat de catre stilistii din intreaga lume.
Extensii tape-on sau extensii cu banda adeziva din par natural indian Remy. Pentru rezultate rapide, frumoase si de durata foloseste extensiile din par natural tape-on! Cuticulele firelor de par natural sunt pastrate intacte. Firele de par sunt orientate manual in aceeasi directie, pentru a se evita incurcarea/incalcirea extensiilor.
  • 300 LEI

Coafuri

SPECIALE

2 ZILE (4 h / zi) toate materialele de lucru sunt asigurate
4 coafuri
Esti coafor si doresti sa-ti bucuri clientele sau pur si simplu vrei sa i fi pregatita pentru evenimentele speci
ale din viata ta?
Invata cum sa realizezi coafuri speciale, atat de frumoase, pentru parul scurt, mediu sau lung!
vei lucra pe un manechin fiecare coafura in parte astfel incat sa-ti insusesti cunostiintele .
  • 500 LEI